vrijdag 8 oktober 2010

Dag van de Smurfen

Vandaag was het een echte smurfendag :-) Iedere juf of meester stapte vandaag in het leven van de smurf. Eerst werd iedereen ontvangen door een erehaag van de kinderen van de lagere school. Daarna kwamen alle juffen en meesters op de grote speelplaats bij de kleuters terecht. Zij zaten al netjes op een bankje op ons te wachten. Daarna mocht iedere smurf een toertje maken voor alle kinderen en eens showen hoe hij of zij er uit zag. Op het einde zongen we allemaal samen het smurfenlied. Dan ging iedereen rustig naar de klas. Toen het bijna speeltijd was kwam de volgende verrassing. Iedereen kreeg een heerlijk papje in een lekker koekje mmmmmm.
Toen kwam het echte feest voor de juffen en de meesters...de ouders namen ons toezicht over en wij werden ontvangen in het clubhuis voor een heerlij diner :-) Eerst kregen we een smurfen aperitief en daarna kregen we echt smurfeneten nl worst met appelmoes en puree.

Toen we terug op de speelplaats kwamen hadden alle kinderen een blauw gezichtje en was iedereen een echte smurf geworden. De kinderen van 6L hadden onze kleuters al veilig naar de klas gebracht en hebben een leuk verhaaltje voorgelezen.
Onze klas had super veel geluk want wij mochten in de zandbak gaan spelen, joepie de poepie klonk het bij de kids.

Prettig weekend en tot maandag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten